Advertisement

Cfr Young Berna : 2eu7 Vym9qnpfm : Pentru x, cota este 3.20 pe fortuna.ro, acolo unde beneficiezi de validare instant a pariurilor.

Cfr Young Berna : 2eu7 Vym9qnpfm : Pentru x, cota este 3.20 pe fortuna.ro, acolo unde beneficiezi de validare instant a pariurilor.. Campionii româniei au marcat prin cistian manea, în minutul 4, iar elvețienii au egalat în al doilea minut suplimentar de joc. Cfr cluj — young boys berna: Cfr cluj înfruntă echipa elveţiană young boys berna în turul 3 preliminar al ligii campionilor. Partida a contat pentru prima manşă a turului al treilea preliminar al ligii campionilor. Pariază la cotă 50.00 pe „ambele înscriu în cfr cluj vs young boys berna.

Marți, 3 august, de la ora 21:00, ultima echipă românească rămasă în cupele europene la fotbal, cfr cluj, întâlnește young boys berna în turul 3 preliminar al uefa champions league, în direct la prima tv. Partida va fi transmisă la tv de prima tv și digi sport 1. Campionii româniei au marcat prin cistian manea, în minutul 4, iar elvețienii au egalat în al doilea minut suplimentar de joc. În ultimii trei ani, formația antrenată de gerardo seoane a câștigat de fiecare dată titlul în elveția. Cfr cluj a deschis scorul în minutul 4 al partidei cu young boys, din turul trei preliminar al champions league, dar a abordat prea devreme o tactică defensivă și nu a rezistat până la final.

Cfr Cluj Young Boys Berna 21 00 Prima Tv Focus Prima Tv
Cfr Cluj Young Boys Berna 21 00 Prima Tv Focus Prima Tv from www.focusprimatv.ro
David wagner, antrenorul lui young boys berna, consideră că echipa sa a controlat partida de la. Manşa tur este programată marţi, 3 august, de la ora 21:00, la cluj, în direct pe prima tv şi pe www.primaplay.ro. Returul va avea loc la 10 august. Expertul legalbet, karbacher, vă recomandă un meci din liga campionilor, la o cotă de 2.22 şi 2.25. Manea '4 / sierro '90+3. „urmează un joc extraordinar de greu cu young boys şi va trebui să fim extraordinar de atenţi. Campioana româniei vs campioana elveției cu un lot cotat la 59 de milioane de euro, young boys berna traversează o perioadă de glorie. Young boys are un lot evaluat de transfermarkt la 61,8 milioane de euro, de două ori mai valoros pe hârtie decât cel al campioanei româniei.

Acesta este meciul dintre cfr cluj si young boys berna din uefa europa league intergistrat de thego.

Cele două formații au jucat, de la egal la. Partida a contat pentru prima manşă a turului al treilea preliminar al ligii campionilor. Campionii româniei au marcat prin cistian manea, în minutul 4, iar elvețienii au egalat în al doilea minut suplimentar de joc. Young boys berna este neînvinsă în actualul sezon competițional. Partida va fi transmisă la tv de prima tv și digi sport 1. Cfr cluj înfruntă echipa elveţiană young boys berna în turul 3 preliminar al ligii campionilor. Cfr cluj va întâlni, marţi, 3 august, de la ora 21.00, pe teren propriu, campioana elveţiei, young boys berna, în manşa i a turului al treilea preliminar al ligii campionilor, potrivit programării stabilite de uefa. Marți, 3 august, de la ora 21:00, ultima echipă românească rămasă în cupele europene la fotbal, cfr cluj, întâlnește young boys berna în turul 3 preliminar al uefa champions league, în direct la prima tv. De fiecare dată au marcat ambele echipe. Acesta este meciul dintre cfr cluj si young boys berna din uefa europa league intergistrat de thego. Campioana româniei are cotă 2.82 la victorie, la fortuna, în timp ce un succes al elveţienilor are cotă 2.52. Cfr cluj a trecutd e lincoln red imps și este gata de o revanșă. Specialiştii anticipează o confruntare pe muchie de cuţit:

Cfr cluj va întâlni, marţi, 3 august, de la ora 21.00, pe teren propriu, campioana elveţiei, young boys berna, în manşa i a turului al treilea preliminar al ligii campionilor, potrivit programării stabilite de uefa. Partida a contat pentru prima manşă a turului al treilea preliminar al ligii campionilor. Antrenorul lui cfr cluj îşi avertizează însă jucătorii. Returul va avea loc la 10 august. Returul va avea loc pe 10 august și va fi transmis de același post tv.

Video Young Boys Cfr Cluj 2 1 Ce S A Auzit Pe Teren In Minutul 81 La Scorul De 0 0
Video Young Boys Cfr Cluj 2 1 Ce S A Auzit Pe Teren In Minutul 81 La Scorul De 0 0 from s.iw.ro
Pentru ardeleni a înscris manea '4, în timp ce elvețienii au egalat pe final de meci, prin sierro '90+3. David wagner, antrenorul lui young boys berna, consideră că echipa sa a controlat partida de la. Returul va avea loc la 10 august, de la 21.30, la berna. Marţi, de la ora 21:00, cfr cluj dă piept cu young boys, în prima manşă a turului 3 preliminar din champions league. Partida a contat pentru prima manşă a turului al treilea preliminar al ligii campionilor. Antrenorul lui cfr cluj îşi avertizează însă jucătorii. În ultimii trei ani, formația antrenată de gerardo seoane a câștigat de fiecare dată titlul în elveția. Manşa tur este programată marţi, 3 august, de la ora 21:00, la cluj, în direct pe prima tv şi pe www.primaplay.ro.

Cfr cluj vs young boys berna e programat marţi 3 august de la ora 21:00, în prima manşă a turului 3 preliminar din liga campionilor.

În deplasarea din turul precedent, de la bratislava, elvețienii nu au reușit să marcheze. Cfr cluj a trecutd e lincoln red imps și este gata de o revanșă. Vasile miriuță, fost antrenor al echipei din gruia, susține că echipa lui. Manşa tur este programată marţi, 3 august, de la ora 21:00, la cluj, în direct pe prima tv şi pe www.primaplay.ro. David wagner, antrenorul lui young boys berna, consideră că echipa sa a controlat partida de la. Campioana româniei are cotă 2.82 la victorie, la fortuna, în timp ce un succes al elveţienilor are cotă 2.52. Marţi, de la ora 21:00, cfr cluj dă piept cu young boys, în prima manşă a turului 3 preliminar din champions league. Pentru x, cota este 3.20 pe fortuna.ro, acolo unde beneficiezi de validare instant a pariurilor. Partida va fi transmisă la tv de prima tv și digi sport 1. Antrenorul lui cfr cluj îşi avertizează însă jucătorii. De fiecare dată au marcat ambele echipe. Manea '4 / sierro '90+3. Cfr cluj o întâlnește pe young boys berna, pe 3 august, de la ora 21:00, în prima manșă a turului 3 preliminar al ligii campionilor.

Acesta este meciul dintre cfr cluj si young boys berna din uefa europa league intergistrat de thego. Cfr cluj — young boys berna: Manşa tur este programată marţi, 3 august, de la ora 21:00, la cluj, în direct pe prima tv şi pe www.primaplay.ro. Manea '4 / sierro '90+3. Pentru ardeleni a înscris manea '4, în timp ce elvețienii au egalat pe final de meci, prin sierro '90+3.

Fhtok6y5ghlt M
Fhtok6y5ghlt M from s.iw.ro
Marţi, de la ora 21:00, cfr cluj dă piept cu young boys, în prima manşă a turului 3 preliminar din champions league. Cfr cluj a trecutd e lincoln red imps și este gata de o revanșă. Campioana româniei are cotă 2.82 la victorie, la fortuna, în timp ce un succes al elveţienilor are cotă 2.52. Cfr cluj cfr cluj liga campionilor cfr cluj young boys. Cfr cluj înfruntă echipa elveţiană young boys berna în turul 3 preliminar al ligii campionilor. Pariază la cotă 50.00 pe „ambele înscriu în cfr cluj vs young boys berna. Returul va avea loc pe 10 august și va fi transmis de același post tv. Antrenorul lui cfr cluj îşi avertizează însă jucătorii.

Antrenorul lui cfr cluj îşi avertizează însă jucătorii.

Cfr cluj va întâlni, marţi, 3 august, de la ora 21.00, pe teren propriu, campioana elveţiei, young boys berna, în manşa i a turului al treilea preliminar al ligii campionilor, potrivit programării stabilite de uefa. De fiecare dată au marcat ambele echipe. Calificați deja în grupele conference league, clujenii mai aveau în față două mari șanse, de a se califica în liga campionilor sau, în caz de eșec, de a accede în grupele europa league. Vasile miriuță, fost antrenor al echipei din gruia, susține că echipa lui. Cfr cluj a deschis scorul în minutul 4 al partidei cu young boys, din turul trei preliminar al champions league, dar a abordat prea devreme o tactică defensivă și nu a rezistat până la final. Pentru ardeleni a înscris manea '4, în timp ce elvețienii au egalat pe final de meci, prin sierro '90+3. În ultimii trei ani, formația antrenată de gerardo seoane a câștigat de fiecare dată titlul în elveția. Întâlnim o forţă şi va trebui să fim perfecţi în cele două partide dacă ne dorim să avem şanse. Gruparea ardeleană a scăpat printre degete. Partida va fi transmisă la tv de prima tv și digi sport 1. Marţi, de la ora 21:00, cfr cluj dă piept cu young boys, în prima manşă a turului 3 preliminar din champions league. Cfr cluj înfruntă echipa elveţiană young boys berna în turul 3 preliminar al ligii campionilor. Va rugam sa va abonati sau sa va reabonati la sport special romania pentru cele mai bune clipuri din sport.cfr cluj avea nevoie de victorie pentru a termina.

Posting Komentar

0 Komentar